Få et ordentligt pensionstjek

— og tjen penge, ligesom de her tilfredse kunder har gjort:

Optimeringsgrad(blå) vs. optimeringsmulighed (grøn)

Per og Lone fik et økonomitjek af bl.a. pension, skat, gæld og værdier  - det gav 100% overblik over optimeringspunkter. En halvering af omkostningerne på pensionsopsparing alene, gav en årlig gevinst på 7.500. 

Derudover blev begges pensioner markant forbedret, idet de samlede nogle af de klatpensioner de havde, fik billigere  forsikringsdækninger mm.

Et glemt fradrag på selvangivelsen - børnebidrag - gav yderligere 8.000 tilbage i skat.

TOTAL OPTIMERING: 55.000,-

Optimeringsgrad(blå) vs. optimeringsmulighed (grøn)

Claus havde haft ejerandel i et selskab der var gået konkurs. Hans nye selskab tjente penge, og han hævede en høj løn. Jeg anviste muligheden for at hæve udbytte istedet for lidt af lønnen. Det er nemlig omkostningsneutralt for hans firma. Skattebesparelse: >15.000.  Derudover havde han glemt at fratrække tabet på hans ejerandel i det selskab der var gået konkurs! Skattebesparelse >31.000.

Ved gennemgang af hans pension blev der fundet optimeringsgevinster for omkring 100.000.

TOTAL OPTIMERING: 155.000,-

Optimeringsgrad(blå) vs. optimeringsmulighed (grøn)

Uffe og hans kone fik et samlet økonomitjek. Uffe er medejer af et selskab, og kunne med fordel foretage en ekstraordinær hævning til selv at finansiere køb af bil mv. Det gav ham en fremtidig rentebesparelse på over 100.000 kroner. 

Derudover fik Uffe og hans kone et samlet overblik over situationen ved dødsfald inden pensionsalderen, samt styr på testamente og diverse papirer. 

Overblik og pensionsanalyse betød ro i maven for dem begge. 

Og samtidig 100% styr på tingene.

TOTAL OPTIMERING: 115.000,-

Interessant for dig? Bestil et opkald